Verfijn je keuze
Rode Wijn - Fruity red - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
- newVinos del Atlántico 'A Portela' 2019 Spanje|ValdeorrasFlorale aroma's en frisse rode kersen, alsook pruimen en een kruidigheid afkomstig van de druif én het hout. Krachtige maar fijne tannines en een goede aciditeit die een groot bewaarpotentieel insinueren. De uiterst lage opbrengst garandeert een geconcentreerd en rijk aroma. Uniek voor deze kleine appellatie is de weinige neerslag die hier valt. Dit voorkomt de nachtelijke vorst die de rest van de streek plaagt. Meer informatie >Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95