Verfijn je keuze

Biologisch - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Riesling verwelkomt je met een elegant boeket van lindebloesem, kersenbloesem en subtiele kamperfoelie. Op de tong onthult hij zijn droge, maar toch volle karakter, met een verfrissende knapperigheid en opwindende frisheid, terwijl de afdronk langdurig blijft hangen met hints van rijpe kweepeer en minerale tonen, typerend voor de zandsteenbodem. Een absolute aanrader voor liefhebbers van droge witte wijn. Meer informatie >
    Prijs € 13,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,50
  2. best seller
    Kaufmann zet in op precieze wijnen en dit is Rheingau Riesling op z’n best. Dat betekent fraîcheur, drinkplezier en mooi gedefinieerde aroma’s van citrus, steenfruit en groene appel. In de mond vinden we een rijp en sappig profiel terug met een zinderende afdronk. Deze instap cuvée is gemaakt om te delen en komt dan ook steevast op onze zomertafel terecht. Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
  3. Halbtröcken staat voor een beetje restsuiker. Niet te veel maar net genoeg om hem wat rondeur en breedte te geven. Dit is een toegankelijke Riesling die het van zijn zoet-zuur balans moet hebben. Halfdroge wijn met een neus van appel, limoen en steenfruit. In de mond een mooie fruitintensiteit die door het tikje restsuiker een breedte krijgt die erg aantrekkelijk is. Lekker glas! Meer informatie >
    Prijs € 16,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,50
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©