Verfijn je keuze

Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. best seller
    Een echte food wine die beter wordt met een heerlijke maaltijd erbij. In de neus frisse aroma's van citrus en wit steenfruit. In de mond een fraîcheur en spanning maar ook voldoende textuur en complexiteit. En dat culmineert allemaal in een zinderende afdronk. Een spetterende Sauvignon Blanc uit de Loire, die menig wijnliefhebber zal bekoren. Meer informatie >
    Prijs € 14,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 12,50
  2. Meet the King of Sauvignon! Vergeet de fletse, mainstream Sauvignon. Coeur de Roche bewijst dat Sauvignon Blanc groots kan zijn. Geconfijte bergamot en hazelnootjes van het vat in de neus. In de mond een krachtige gulle expressie van de druif met opnieuw hazelnoot en ragfijne zuren. Als je hem nog even rust gunt, zal jouw geduld beloond worden. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©