Verfijn je keuze

Rode Wijn - Spicy

Pittige gerechten vragen om wijnen die een licht zoetje hebben. Niet te veel, maar enkel een heel klein randje. Bij het combineren van wijn met spicy food zijn er twee dingen die je moet vermijden: hoge zuren in de wijn en een alcoholpercentage hoger dan 13,5%. Lichtzoete wijnen verfrissen net het mondgevoel. Riesling is een voorbeeld van een druivenras die zoetheid gradaties kent. Maar in cool climate gebieden groeien nog veel meer druiven die goed zijn in combinatie met spicy gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Mondeuse van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifeerd op eiken vaten. Die zorgen voor een zacht mondgevoel en de nodige diepgang. In de neus vinden we zwarte peper, potloodkrullen en rijpe pruimen. Dat zet zich door in de mond met een mooie balans en complexiteit. De zuren geven de wijn de nodige spanning. Alpen precisie op z'n best! Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 14,95
  2. Deze Mondeuse van de Vigneron de l'année in de Guide Hachette 2021 is gevinifeerd op eiken vaten. Die zorgen voor een zacht mondgevoel en de nodige diepgang. In de neus vinden we zwarte peper, potloodkrullen en rijpe pruimen. Dat zet zich door in de mond met een mooie balans en complexiteit. De zuren geven de wijn de nodige spanning. Alpen precisie op z'n best! Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©