Verfijn je keuze
Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- sabatoLe Pianelle 'al Posto dei Fiori' 2019 Italië|Alto Piemonte|BramaterraDit is niet zomaar een rosé. Deze wijn is gemaakt van voornamelijk Nebbiolo, dé verfijndste druif uit de Piemonte! Ruik witte peper, krijt, bosaardbeitjes, framboos. Proef een explosie van rijpe bosaardbeitjes en verse kruiden. Een evenwichtige food wine met een perfect evenwicht tussen fruit, verkwikkende zuurtjes en een lange afdronk waar fruit, mineraliteit en kruidigheid elkaar afwisselen. Meer informatie >Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 13,95Niet meer in voorraad