Vinetiq Blog

  1. Herbeleef onze Fall Taste-in

    We mochten meer dan 400 wine lovers en professionals ontvangen voor onze Vinetiq Fall Taste-in. We zetten de deuren van ons Wijndomein Valke Vleug open, openden onze nieuwste en beste cool climate wijnen in aanwezigheid van 14 wijnmakers en genoten van interessante (wijn)babbels!

    Lees meer
  2. Herbeleef HarFest 2024

    We vierden onze eerste oogstdag samen met 140 Members tijdens HarFest! Onze gasten genoten van een exclusieve proeverij van de nieuwe Valke Vleug cuvée, de Chardonnay-Auxerrois 2023, en sloten de dag af met een culinaire BBQ en oogstwijnen.

    Lees meer
  3. Asperges, de koningin der groenten

    Het seizoen van het witte goud is weer gestart. Het fijne bittertje en de natuurlijk zoetheid van de groente, maken het ietwat uitdagend om een geschikte wijn erbij te vinden. Maar we zouden jouw wijnpartner niet zijn, als we niet enkele vuistregels voor je oplijsten.

    Lees meer
  4. Spring Taste-in 2024

    Tijdens het weekend van 17 en 18 maart mochten we meer dan 500 wine lovers en professionals ontvangen op ons Wijndomein Valke Vleug. Bedankt aan alle aanwezigen voor het hartverwarmende enthousiasme!

    Lees meer
  5. Fall Taste-in 2023

    Tijdens het weekend van 21 – 23 oktober mochten we meer dan 500 wine lovers en professionals ontvangen op ons Wijndomein Valke Vleug. Een ideaal moment om onze beste cool climate wijnen en andere nieuwkomers te laten proeven voor het najaar.

    Lees meer
  6. Herbeleef HarFest 2023

    Op 1 oktober vierden we samen met 120 wijnliefhebbers het einde van de oogst. Wijngaardenier Bram nam hen mee de wijngaard in om samen de laatste trossen te plukken. In de wijnmakerij legde wijnmaker Pieter het verdere proces uit en kon iedereen al proeven van het eerste druivensap. De weergoden waren ons goedgezind; onder een stralende blauwe lucht schoven we aan een lange tafel aan om te klinken op de oogst en te genieten van een heerlijke BBQ!

    Lees meer
  7. Orange wines: hip & happening

    Orange wines zijn hip en happening in de wijnwereld. Het vloeibare goud trotseert al menig menukaart in de betere restaurants en wijnbars. Daar kunnen wij alleen maar blij om zijn: orange wine is een fijn alternatief voor een glas rood of wit, en is verrassend lekker te combineren in de keuken.

    Lees meer
  8. Kobe Desramaults x Wijndomein Valke Vleug

    Wat een ervaring! Drie weken lang mochten we gasten verwelkomen op ons Wijndomein Valke Vleug om te genieten van de kunsten van Kobe Desramaults. Op ons overdekt terras stak hij de grill aan om samen met zijn sous-chefs, Tiziano en Francesco, dagelijks een verrassend menu te voorzien. Om het geheel compleet te maken, zorgden we voor perfect pairende wijnen uit ons Vinetiq assortiment.

    Lees meer
Pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©