Verfijn je keuze
Rode Wijn - Biologisch - Kalfsvlees
Benieuwd naar onze top 10 wijnen van onze Fall Taste-in? Ontdek ze hieronder!
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- best sellerStefan Meyer 'Aus Rhodt' Pinot Noir 2022 Duitsland|PfalzDit is een schoolvoorbeeld van Pinot Noir! Aroma's van frisse frambozen, rode kers en lichte cassis in de neus. De houtrijping brengt de zuren mooi in balans en zorgt voor een elegante lange finish. Een complexe Pinot Noir met kracht, fraîcheur en boordevol rood fruit. Giet hem gerust even in een karaf een half uurtje op voorhand, en dan genieten maar! Meer informatie >Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 18,95Niet meer in voorraad