Verfijn je keuze

White - Oosterse keuken

Benieuwd naar onze top 10 wijnen van onze Fall Taste-in? Ontdek ze hieronder!


Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Riesling verwelkomt je met een elegant boeket van lindebloesem, kersenbloesem en subtiele kamperfoelie. Op de tong onthult hij zijn droge, maar toch volle karakter, met een verfrissende knapperigheid en opwindende frisheid, terwijl de afdronk langdurig blijft hangen met hints van rijpe kweepeer en minerale tonen, typerend voor de zandsteenbodem. Een absolute aanrader voor liefhebbers van droge witte wijn. Meer informatie >
    Prijs € 13,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,50
  2. Een rasechte Grüner Veltliner vol drinkplezier. Pittige, kruidige neus met witte peper en groene toetsen, wat delicaat geel fruit en een hint van rozijnen. Ook in de mond de nodige kruidigheid en geel fruit ondersteund door sappige citrustoetsen. De verfrissende zuren en de kruidigheid maken deze Kamptaler tot een charmeur die elke liefhebber van Oostenrijkse pracht kan bekoren. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©