Verfijn je keuze

Onze Magnums - Cool - Gastronomisch diner - Lam

Om een wine pairing te maken met lamsvlees is het van groot belang om te weten met wat voor soort lam je werkt: jong of oud. Een jong lam kan namelijk beter een lichtere wijn hebben zoals Pinot Noir door zijn subtiele smaak, terwijl een ouder lam wat stugger is en dus een stevigere wijn als Blaufränkisch apprecieert. Er is een brede keuze aan cool climate wijnen om een fijne pairing mee te maken, zowel uit de nieuwe als oude wereld!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Caspar Cossmann is de naam van de oprichter van het domein. Ze startten in 1574 en staan aan de top van de Ahr. De naam geef je niet zomaar aan een wijn en dat laat zich voelen in het glas. Evenwichtige, ietwat mysterieuze Spätburgunder die spanning en fruit combineert. Complexe neus met diepgang, zachte tannines en heerlijke finale. Wat wens je meer? Meer informatie >
    Prijs € 64,00 Member prijs Bespaar € 7,00 € 57,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©