Verfijn je keuze

Albariño - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    In de neus ontdekken we een complex en aromatische bouquet van sinaasappelschil, witte bloemen, gekonfijte gember en mineralen. Op de tong spat frisse citrus en boomgaardfruit je tegemoet, die na een tijdje dieper en kruidiger worden. De wijn eindigt met een lange afdronk vol florale tonen. Deze intens levendige wijn heeft gerijpt in eiken foudres, wat zorgt voor een prachtige finesse en complexiteit. Meer informatie >
    Prijs € 24,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 23,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©