Verfijn je keuze
Aromatic white - Silvaner - Biologisch - Harde en gerijpte kazen
Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.
- Wine by JET 'RS' Orange MAGNUM 2023 Zwitserland|ZürichseeMag het even wat anders zijn? Deze RS Orange wine is een heerlijk ongewone funky wijn van riesling en sylvaner (müller thurgau) uit Zwitserland AOC Zürichsee. Geen oxidatie maar wel uiterst fris en intense aroma's met knapperige tannines. De wijn onderging een korting rijping op oude eiken vaten wat hem een mooi rond maar subtiel karakter geeft. En wat een coole labels, we love it! Meer informatie >Prijs € 80,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 77,00