Verfijn je keuze

Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. De Pinot Gris 'La Colline' komt van een zandrijk perceel met uitstekende afwatering, wat zorgt voor een snellere rijping. Dankzij de houtrijping krijgt deze wijn naast zijn florale en kruidige karakter ook een prachtige mineraliteit, ondersteund door subtiele toastaroma's. Het resultaat is een elegante, complexe wijn met veel diepgang en balans, waarin de invloed van het terroir duidelijk naar voren komt. Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©