Verfijn je keuze

Onze wijnen - Gegrilde vis

De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Peter Nijskens volgt de Bourgondische methode voor deze Chardonnay. De houtlagering geeft mooie aroma's van toast en een tikje vanille. Het hout is niet te dominant waardoor het fruit en de bloemige aroma's niet verloren gaan. In de mond een volle smaak met geroosterde toetsen (brioche) en een boterachtige vettigheid. Lange afdronk met een minerale toets. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©