Verfijn je keuze

Sparkling - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een gastronomische cider om U tegen te zeggen. Puur natuur, zonder toevoeging van aroma's, suikers of zuren. De zachte en subtiele appelaroma's kregen wat volheid en romigheid mee door de rijping 'sur lattes'. De ragfijne bubbels maken duidelijk dat het hier om een artisanaal kwaliteitsproduct gaat. Ideaal als aperitief maar laat zich ook moeiteloos pairen met een brede waaier aan frisse en lichte gerechten. Meer informatie >
    Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 17,95
  2. Een Limited edition binnen het assortiment van Cleuren Cuvées. Eveneens gekenmerkt door de Methode Traditionelle en rijping in de mergelgrotten van Kanne. De naam Couleur Locale, verwijst naar het lokale karakter van de hoogstam-appels die bovendien voor een complexe en fris zure aanzet zorgen die blijft nazinderen in de afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 17,95
  3. Een rosé schuimwijn ontwikkeld op basis van natuurrood appelsap in een blend met hoogstam appelvariëteiten, gekenmerkt door hun uitgesproken smaak. Het resultaat is een unieke smaakvolle schuimwijn met tonen van citrusvruchten en rood fruit. Door de rijping in de mergelgrotten van Kanne ontwikkelt zich een sprankelende pareling en een lange afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 21,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©