Verfijn je keuze

White - Crisp white - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. ZILVER BBW23
    We ontdekken aroma's van rijpe perzik en abrikoos aangevuld met een delicate kruidigheid. Het rijke en dense fruit wordt in balans gehouden door ragfijne zuren. De druiven werden niet te rijp geoogst. Zo bleven de zuren lekker knapperig, hetgeen niet altijd een evidentie is bij deze variëteit. De zandrijke bodems van Haspengouw blijken uiterst geschikt voor deze druifsoort. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 15,95
    Niet meer in voorraad
  2. Dit is een Riesling naar Duits model. Hij heeft diepgang, mooie zuren en wat restzoet om het geheel in balans te krijgen. Een speelse Riesling met een licht zoete toets. Mooie aroma's van rijpe perzik en frisse limoen. Dankzij de mineraliteit en evenwichtige zuren blijft de licht zoete toets mooi op de achtergrond. Een ideale begeleider bij de Aziatische keuken. Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 16,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©