Verfijn je keuze
Zweigelt - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
- Wijndomein Gloire de Duras Zweigelt - Sankt Laurent 2022 België|HaspengouwDe eerste rode wijn van Gloire de Duras: een assemblage van Zweigelt en Sankt Laurent, gerijpt op barriques van Franse eik. Intens robijnrode kleur. Complex boeket met aroma’s van rijp fruit, kersen, bramen, bosbessen, zoethout, cacao en koffie. Sappig en intrinsiek fris in de mond met zachte tannines. Lange, indrukwekkende finale. Perfect bij rood vlees, wildgerechten en zachte kazen. Meer informatie >Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 21,95