Wild Adam, een unieke blend van 50% appelcider en 50% Lambiek, is is het nieuwe geesteskind van Andy De Brouwer en Manu De Kort waar ze 3 jaar aan hebben gewerkt. Wilde geuren van de spontane vergisting, verfrissende appelzuren en complexiteit door een tweede vergisting op fles. Hij werd niet gedegorgeerd waardoor hij zal blijven evolueren. Voor een natuurlijke smaakbeleving zet je de fles best even op z’n kop. Meer informatie >
De smaken van kruiden binden zich veel moeilijker aan water dan aan alcohol. Daarom gebruikten ze bij deze Unplugged alcoholvrije spirit tot 15 keer zoveel kruiden dan bij zijn broertje Bio Gin. Een laag rendement met als doel opperste concentratie. Waar hebben we dat nog gehoord? Voor deze techniek haalden ze inspiratie uit ‘The Art of Distillation’, een boek uit 1651. Meer informatie >
Wild Adam, een unieke blend van 50% appelcider en 50% Lambiek, is is het nieuwe geesteskind van Andy De Brouwer en Manu De Kort waar ze 3 jaar aan hebben gewerkt. Wilde geuren van de spontane vergisting, verfrissende appelzuren en complexiteit door een tweede vergisting op fles. Hij werd niet gedegorgeerd waardoor hij zal blijven evolueren. Voor een natuurlijke smaakbeleving zet je de fles best even op z’n kop. Meer informatie >
Boven op de Stuivenberg in het heuvelachtige Pajottenland wordt een ragfijne mousseux gemaakt die kan wedijveren met de besten uit Champagne. Fijne mousse, mooie pareling, een neus van brioche, gerookte amandel, toast en citrus. In de mond één en al charme. Mondvullend en verfrissend met een mooie densiteit. Een echt prijsbeest dat elk jaar met een medaille gaat lopen. Meer informatie >
De Oude Pajotse Jenever wordt gemaakt van 100% moutwijn. Hier geen aangelengd product maar het authentieke recept van 1/3 rogge, 1/3 gerst en 1/3 gemoute gerst, gemalen op een oude steenmolen. De smaak wordt uitgebalanceerd met 7 lokale kruiden waaronder iriswortel en sint-janskruid. Het rijpen gebeurt op eiken vaten waaronder enkele oude bourbon vaten waardoor de jenever zijn prachtige goudgele kleur krijgt. Meer informatie >
Biogranen en maar liefst 16 verschillende kruiden zorgen voor een zachte maar volle citrusgin die naar onze mening perfect op zichzelf kan gedronken worden. Hier krijg je puurheid in een fles want alle smaken komen van 100% natuurlijke, biologische producten. Kies bij het mixen zeker voor een neutrale tonic om optimaal van deze ambachtelijke Belgische gin te genieten. Meer informatie >
Hoe kwaliteitsvoller het basisproduct hoe beter het resultaat weten ze bij De Cort. De basis voor deze brandy is dan ook niets minder dan een een echte Belgische Blonde Triple. Na de dubbele distillatie wordt deze spirit op first-fill bourbon vaten gelegd, een verrassende link tussen bier en whisky. Zacht en vol met een toets van bier en een afdronk van bourbon. Meer informatie >
Niet anethol of goedkope anijs-olie maar een unieke blend van bio kruiden zorgen bij deze bekroonde Grand Cru pastis voor de aroma’s. Venkelzaad, kaneel, koriander, zoethoud, zwarte peper, steranijs, kardamon en ga zo maar door. Dit is duidelijk het resultaat van een lange zoektocht naar de perfecte balans tussen maceratie en destillatie. Meer informatie >
Deze Vodka, gemaakt met lokaal geteelde tarwe, gerst en rogge wordt traag gedistilleerd in een echte Holstein ketel tot een spirit van maar liefst 96% alcohol om zo de meest pure vorm van een distillaat te verkrijgen. Na toevoeging van water mag deze 6 maanden rusten voor de botteling. Lokaal, ambachtelijk, loepzuiver maar vooral ontzettend lekker. Proef hem puur of geniet ervan in een cocktail. Meer informatie >