Verfijn je keuze

Crisp white - Souvignier Gris - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. In Gontrode lijkt er iets speciaals in de grond te zitten. Heerlijk aromatisch en uiterst elegant. In de neus hebben we wit steenfruit, boomgaardfruit en meloen maar ook wat witte bloesems en wilde bloemen. Zijdezacht mondgevoel met een goede structuur en mooie body. Een fantastisch glas belgische trots dat gastronomisch zeer breed inzetbaar is. Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 4,00 € 13,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©