Verfijn je keuze

Aromatic white - Onze wijnen - Solaris - Biologisch - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Orange wine is niet erg gekend, maar heeft zeker zijn plaats veroverd in de gastronomie, waar sommeliers maar al te graag uitpakken met deze ideale food(ie) wine. Zeste van mandarijn en appelsien, kruidige tonen van kardamom en kaneel. In de mond proef je rijpe Cavaillon meloen, appelsienzeste en zachte honing. Speciaal, complex & verrassend! Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 19,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©