Verfijn je keuze

Aromatic white - Souvignier Gris - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Orange wine is niet erg gekend, maar heeft zeker zijn plaats veroverd in de gastronomie, waar sommeliers maar al te graag uitpakken met deze ideale food(ie) wine. Zeste van mandarijn en appelsien, kruidige tonen van kardamom en kaneel. In de mond proef je rijpe Cavaillon meloen, appelsienzeste en zachte honing. Speciaal, complex & verrassend! Meer informatie >
    Prijs € 21,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 19,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©