Verfijn je keuze

Pinotin - Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Frisse aalbessen, rijpe kersen en bosaardbeitjes. Het is meeten duidelijk: dit is een erg verleidelijk ongecompliceerd glas rood. Denk zomer, denk BBQ, denk frivool. Ook in de mond vooral fris rood fruit en kruidigheid, niet erg veel structuur en milde zuren. Easy en toegankelijk. Zijdezachte tannines maken van deze easyrider een doordrinker. Meer informatie >
    Prijs € 17,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 16,95
  2. End of Year Sale
    Een grote wijn, geheel biologisch en afkomstig van een absolute pionier van de Belgische wijnbouw. Rood fruit wordt ondersteund door geurig en kruidig hout en de Pinotindruif laat zich van zijn meest "Pinot" kant zien. Soepele ronde tannines met een zeer complete structuur en enorme lengte. Duidelijk de top cuvée van het huis Chenoy en een absoluut voorbeeld voor de appellatie. Meer informatie >
    Prijs € 22,95 Member prijs Bespaar € 5,00 € 17,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©