Verfijn je keuze

Rich white - Johanniter - Biologisch - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze trots van Vin de Liège combineert een rijk profiel met heel wat fraicheur. In de neus vinden we rijp steenfruit en exotische toetsen. Een vleug agrum en lentebloesem maakt het aromaprofiel compleet. in de mond is dit een erg gestructureerde wijn met een gewichtige finale. Die wordt gecounterd door voldoende zuurtjes om de wijn in balans te houden. Proficiat Romain! Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 19,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©