Verfijn je keuze
Biologisch - Gegrilde vis
De vuistregel dat bij vis alleen maar witte wijn hoort, gooien we overboord bij gegrilde vissen. Gegrilde vissen kunnen fantastisch gecombineerd worden met soepele rode wijnen zonder te veel tannine, zoals een Gamay. Toch liever een witte wijn? Kies dan voor een volle witte of een rijke stijl rosé. Wil je het echt spannend maken, ga voor orange wine! De ietwat bittere afdronk kan een extra boost geven aan de grill smaak.
- Domaine Julien Braud 'Monnières-Saint-Fiacre' 2018 Frankrijk|Loire|Muscadet Sèvre et MaineDit is een serieuze Muscadet Sèvre et Maine. Hij heeft immers 36 maanden sur lies gelegen en ontwikkelde zo wat complexere aroma's én is vooral textureel erg interessant. Het mondgevoel is erg crèmeux en de dode gisten zorgen voor lagerachtige toetsen. We vinden ook peer en groene appel. Het dense fruit en de opvoeding zorgen voor een lange finale! Meer informatie >Prijs € 18,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 16,95