Verfijn je keuze

12.5% 13.5% - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Zelden worden we nog helemaal omver geblazen. En wij zijn niet alleen. Sommeliers en wijnexperten zijn het erover eens, dit is hemels! Super reductieve neus met citrus, gebakken appel, toast en lucifers. Het mondgevoel is superstrak maar blijft veleiden. De zinderende zuren dragen de wijn naar zijn eindeloze finale. Sluit je ogen en denk aan Coche-Dury! Meer informatie >
    Prijs € 62,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 57,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©