Verfijn je keuze
Aromatic white - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- Norman Hardie Winery 'Cuvée Orange' 2022 Canada|Ontario|Niagara PeninsulaEen Canadese orange wine van gewürztraminer, wat een intense complexe wijn! De mooie amberkleur geeft het startschot met exotische aroma’s van lychee en roze pompelmoes met een vleugje kruidnagel. De typische bloemige tonen van rozenblaadjes mogen niet ontbreken. Rijpe perzik en lichte kruidigheid in de mond met frisse zuren en lichte tannines. Voor wie even weg wil van een klassiek glas witte of rode wijn. Meer informatie >Prijs € 22,50 Member prijs Bespaar € 2,00 € 20,50