Verfijn je keuze
Rode Wijn - Onze wijnen - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- Norman Hardie Winery Pinot Noir 2020 Canada|Ontario|Niagara Peninsula
2020 was een ongelooflijk rijk wijnjaar. Prachtige warme nachten in de zomer en zeer koele nachten in september. Voordat de vaten werden gevuld met druivensap, werden de druiven op een zeer zachte manier geperst en overgepompt, tweemaal per dag. Het is een kunst om een zijdezachte Pinot Noir met veel structuur te maken en dat met 11% alcohol. Bourgogne stijl op zijn best!
Meer informatie >Prijs € 42,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 38,00