Verfijn je keuze

Crisp white - Onze wijnen - 12.5% 13.5% - Continentaal - Harde en gerijpte kazen

Om niet in de val te lopen bij het kiezen van een wijn bij kaas zijn er twee regels die je na kunt gaan: Hoe harder de kaas, hoe meer tannine de wijn mag hebben. Hoe romiger de kaas, des te meer zuurgraad mag er in de wijn terugkomen. In het geval van rijpe, harde kazen zijn vooral rode of zoete wijnen een goede match. De rode wijn mag zelfs wat power hebben. Ga je liever voor een zoete wijn? Dan mag de wijn echt wel suikers hebben, die balanceren de rijpe smaak van de kaas zeer goed.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. In de neus openen delicate tonen van florale aroma’s, witte perzik, limoen-zeste en een uitgesproken minerale ondergrond die het unieke Kimmeridgien-terroir ademt. In de mond zet hij een schitterend spel neer: knisperende zuurgraad, een stevige body en een minerale ruggengraat die de rijkdom balanceert. Een wijn voor liefhebbers van pure terroirkracht met finesse en bewaarpotentieel. Meer informatie >
    Prijs € 92,00 Member prijs Bespaar € 6,00 € 86,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©