Verfijn je keuze

Crisp white - Biologisch - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

2 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze vin nature uit Bugey is een heerlijk florale Savoie met sterke acacia, meidoorn en kweepeer aroma's. Lekker rond door de 25% Viognier die in de mond ook wat aan wit steenfruit doet denken. De mooie structuur, frisse afdronk en levendige mineraliteit verraden direct de plaats van afkomst. Hoewel Bugey niet direct aan de zee ligt drinkt deze wijn toch opvallend goed met allerhande schaaldieren. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,50 € 17,45
  2. Deze vin nature uit Bugey is een heerlijk florale Savoie met sterke acacia, meidoorn en kweepeer aroma's. Lekker rond door de 25% Viognier die in de mond ook wat aan wit steenfruit doet denken. De mooie structuur, frisse afdronk en levendige mineraliteit verraden direct de plaats van afkomst. Hoewel Bugey niet direct aan de zee ligt drinkt deze wijn toch opvallend goed met allerhande schaaldieren. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,50 € 18,45
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©