Verfijn je keuze

Crisp white - Biologisch - Zachte kazen

Bij zachte kazen passen een heleboel wijnen. Afhankelijk van welke soort zachte kaas je kiest, kan je gaan voor wit, rood of zoet. Een frisse kaas kan veel beter een fruitige Grüner Veltliner of Riesling hebben dan kazen met een uitgesproken smaak zoals Camembert. Deze is mooier te combineren met een lichtere rode wijn als Spätburgunder, maar ook een Ratafia is absoluut de moeite waar om eens uit te proberen!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze vin nature uit Bugey is een heerlijk florale Savoie met sterke acacia, meidoorn en kweepeer aroma's. Lekker rond door de 25% Viognier die in de mond ook wat aan wit steenfruit doet denken. De mooie structuur, frisse afdronk en levendige mineraliteit verraden direct de plaats van afkomst. Hoewel Bugey niet direct aan de zee ligt drinkt deze wijn toch opvallend goed met allerhande schaaldieren. Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 2,50 € 17,45
  2. Deze vin nature uit Bugey is een heerlijk florale Savoie met sterke acacia, meidoorn en kweepeer aroma's. Lekker rond door de 25% Viognier die in de mond ook wat aan wit steenfruit doet denken. De mooie structuur, frisse afdronk en levendige mineraliteit verraden direct de plaats van afkomst. Hoewel Bugey niet direct aan de zee ligt drinkt deze wijn toch opvallend goed met allerhande schaaldieren. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar € 2,50 € 18,45
  3. Een Pinot Noir saigné uit het boekje: prachtig zalmroze van kleur, met smaken van wilde aardbeien en een verrassende frisheid. Deze wijn ontstaat tijdens het persen van de grote Pinot Noirs uit de wijngaard Grüt in Uetikon am See. De Federweiss is zeer geliefd bij raclette en fondue in de winter, maar past ook perfect bij zomerse gerechten! Ondanks zijn kleur, is deze wijn officieel een Blanc de Noir. Meer informatie >
    Prijs € 37,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 34,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©