Verfijn je keuze

White - Crisp white - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een vlot drinkende Blanc de Noir met een neus vol wit steenfruit en fijne kruiden. Na wat walsen begint het minerale karakter van de Ahr bodems wat duidelijker te worden. Dit is een ideale aperitiefwijn met milde zuren en een zijdezacht mondgevoel die ook moeiteloos bij wat lichte visgerechten en schaaldieren kan geserveerd worden. Een kleine wijn van een groots domein. Meer informatie >
    Prijs € 13,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©