Verfijn je keuze
Aromatic white - Biologisch - Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- Stefan Meyer 'Buntsandstein' Riesling 2023 Duitsland|PfalzDeze Riesling verwelkomt je met een elegant boeket van lindebloesem, kersenbloesem en subtiele kamperfoelie. Op de tong onthult hij zijn droge, maar toch volle karakter, met een verfrissende knapperigheid en opwindende frisheid, terwijl de afdronk langdurig blijft hangen met hints van rijpe kweepeer en minerale tonen, typerend voor de zandsteenbodem. Een absolute aanrader voor liefhebbers van droge witte wijn. Meer informatie >Prijs € 13,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,50