Verfijn je keuze

Aromatic white - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze slimme blend van Riesling, Bacchus en Traminer combineert fruitige frivoliteit met gastronomische fijnzinnigheid. Een heerlijke waaier van rijp steenfruit, bloesems en en peer laat al vermoeden dat dit een heerlijke doordrinker is. Het rusten op de lies zorgde voor een fijne textuur en body, terwijl de Riesling de blend dan weer de nodige fraîcheur gaf. Licht en toch serieus. Meer informatie >
    Prijs € 12,95 Member prijs Bespaar € 1,45 € 11,50
  2. Deze Riesling verwelkomt je met een elegant boeket van lindebloesem, kersenbloesem en subtiele kamperfoelie. Op de tong onthult hij zijn droge, maar toch volle karakter, met een verfrissende knapperigheid en opwindende frisheid, terwijl de afdronk langdurig blijft hangen met hints van rijpe kweepeer en minerale tonen, typerend voor de zandsteenbodem. Een absolute aanrader voor liefhebbers van droge witte wijn. Meer informatie >
    Prijs € 13,50 Member prijs Bespaar € 1,00 € 12,50
  3. new
    Het karakteristieke terroir komt prachtig tot uiting in deze wijn, met verleidelijke aroma's van limoen, banaan, perzik en meloen die de zintuigen prikkelen. De hoge mineraliteit voegt een frisse dimensie toe en onderstreept de complexiteit van de wijn. Deze levendige smaken worden perfect in balans gehouden door een lange, aanhoudende afdronk, die de drinkervaring naar een hoger niveau tilt. Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
    Binnenkort opnieuw beschikbaar
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©