Verfijn je keuze

11.5% 12.5% - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Deze wijn presenteert een intens en fris fruitig aroma-bouquet, met een explosie van lychee, gele appel, perzik en een vleugje bloesem. De fijne zuurheid zorgt voor een verkwikkende frisheid, terwijl de romige textuur een luxe gevoel toevoegt. Dit is een echte crowd-pleaser die elke slok tot een feestje maakt. Perfect voor een zonnige dag of een avond met vrienden – een wijn die je gewoon moet proeven! Meer informatie >
    Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95
  2. new
    Een supergeconcentreerde Chardonnay, waarbij de zeer oude wijnstokken een groot bouquet aan aroma's opleveren. Complexe geuren van gele peer, ananas, walnoot, limoen en subtiel hout. De wijn is romig en heeft een lichte body met een mooie onderliggende zuurgraad. De romige smaak, die afkomstig is van wekelijkse battonage, maakt deze Chardonnay compleet. Meer informatie >
    Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 21,95
  3. new
    Stralend goudgeel met een subtiele groene toets. Deze wijn heeft een volle, gelaagde structuur en belooft een mooie verdere ontwikkeling. De neus verrast met exotische geuren van agave en banaan, verfijnd door brioche, delicate gisttonen en een hint van bourbon-vanille. Een frisse mineraliteit zorgt voor extra finesse en ondersteunt het complexe geheel. Meer informatie >
    Prijs € 32,00 Member prijs Bespaar € 2,00 € 30,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©