Verfijn je keuze
Crisp white - Witte vis
Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!
- newWeingut Heinemann Weisser Burgunder QbA Trocken 2023 Duitsland|BadenDeze wijn presenteert een intens en fris fruitig aroma-bouquet, met een explosie van lychee, gele appel, perzik en een vleugje bloesem. De fijne zuurheid zorgt voor een verkwikkende frisheid, terwijl de romige textuur een luxe gevoel toevoegt. Dit is een echte crowd-pleaser die elke slok tot een feestje maakt. Perfect voor een zonnige dag of een avond met vrienden – een wijn die je gewoon moet proeven! Meer informatie >Prijs € 16,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 14,95