Verfijn je keuze

Rode Wijn - Smooth red - Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. new
    Deze Spätburgunder Reserve doet denken aan de Pinot Noir uit de Côte de Nuits. Hij is schoon en puur, met aroma's van framboos en kers, aangevuld met een subtiele rokerigheid. In deze wijn zijn tal van aroma's te ontdekken, die samen een aangename en evenwichtige ervaring bieden. Het mondgevoel is soepel, met een hint van peper in de lange afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 42,00 Member prijs Bespaar € 2,00 € 40,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©