Verfijn je keuze
White - Gutedel - Witte vis
Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!
- newWeingut Heinemann 'Pfaffenweiler' Grauer Burgunder 2022 Duitsland|BadenDeze unieke Grauburgunder heeft een zalmroze kleur door een korte schilinweking. Dichte, kruidige aroma's van amandel, rijpe meloen, brioche en hints van honing, maggiplant en mineraliteit. De geïntegreerde zuurtjes ondersteunen de sappige textuur. Met een complex lichaam en een langdurige afdronk is deze wijn een waar genot voor de zintuigen. Meer informatie >Prijs € 23,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 21,95