Verfijn je keuze

Gastronomisch diner - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
  1. Deze Grösses Gewächs of Grand Cru uit de Moezel heeft een bodem van rode leisteen die zorgt voor een volle, opulente Riesling. Rijpe appel, sappige perzik, lentebloesems en limoenzeste. Deze jeugdigheid zal binnen enkele jaren plaats ruimen voor meer tertiaire geuren. Gul in de mond, textureel heel aantrekkelijk met een typische leisteen mineraliteit. Lange, complexe en weelderige afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 85,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 80,00
  2. Deze Grösses Gewächs of Grand Cru uit de Moezel heeft een bodem van harde grijze leisteen. Die zorgt samen met de oudere stokken voor een strakkere Riesling met minerale tonen ondersteund door rijpe citrus. Dit is een complexe wijn die kracht en densiteit combineert met finesse en lengte. Rijk, rijp maar ook sappig en veel fraîcheur. Een GG van het hoogste niveau uit een topjaar. Meer informatie >
    Prijs € 95,00 Member prijs Bespaar € 11,00 € 84,00
  3. Deze Grösses Gewächs of Grand Cru uit de Moezel heeft een bodem van rode leisteen die zorgt voor een volle, opulente Riesling. Rijpe appel, sappige perzik, lentebloesems en limoenzeste. Deze jeugdigheid zal binnen enkele jaren plaats ruimen voor meer tertiaire geuren. Gul in de mond, textureel heel aantrekkelijk met een typische leisteen mineraliteit. Lange, complexe en weelderige afdronk. Meer informatie >
    Prijs € 145,00 Member prijs Bespaar € 20,00 € 125,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©