Verfijn je keuze
Zoete Wijn - Onze wijnen - Biodynamisch - Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- Clemens Busch Riesling Spätlese 'Fass 34' 2018 Duitsland|MoezelHalfdroge wijnen kunnen geweldig zijn als de wijnmaker de spanning tussen zuur en zoet onder de knie heeft. En rara, dat is hier helemaal het geval. Deze 'Spätlese" uit 2018 draait nog wat meer aan de zuur en zoet knoppen maar de balans blijft, erg belangrijk om het edelzoet niet te laten domineren. "Zesty" sappigheid en delicaat rijp steenfruit met een zinderende aciditeit. Te ontdekken. Meer informatie >Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar -€ 1,00 € 21,95Niet meer in voorraad