Verfijn je keuze

Zoete Wijn - Oosterse keuken

Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Halfdroge wijnen kunnen geweldig zijn als de wijnmaker de spanning tussen zuur en zoet onder de knie heeft. En rara, dat is hier helemaal het geval. Deze 'Spätlese" uit 2018 draait nog wat meer aan de zuur en zoet knoppen maar de balans blijft, erg belangrijk om het edelzoet niet te laten domineren. "Zesty" sappigheid en delicaat rijp steenfruit met een zinderende aciditeit. Te ontdekken. Meer informatie >
    Prijs € 20,95 Member prijs Bespaar -€ 1,00 € 21,95
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©