Verfijn je keuze

White - Crisp white - Spicy

Pittige gerechten vragen om wijnen die een licht zoetje hebben. Niet te veel, maar enkel een heel klein randje. Bij het combineren van wijn met spicy food zijn er twee dingen die je moet vermijden: hoge zuren in de wijn en een alcoholpercentage hoger dan 13,5%. Lichtzoete wijnen verfrissen net het mondgevoel. Riesling is een voorbeeld van een druivenras die zoetheid gradaties kent. Maar in cool climate gebieden groeien nog veel meer druiven die goed zijn in combinatie met spicy gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Een liefelijke en speelse wijn afkomstig van de beroemde steile hellingen van Volkacher Ratsherr. Kruidig, floraal en met dense fruitaroma's van witte perzik en zelfs wat mandarijn. Mondvullend maar met erg sappige zuren en een klein amandelbittertje in de finale. Duidelijk een wijn afkomstig van een top terroir en gemaakt door een talentvolle wijnmaker. Meer informatie >
    Prijs € 27,95 Member prijs Bespaar € 3,00 € 24,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©