Verfijn je keuze
White - Rich white - Biologisch - Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- De neus verrast met een lichte rokerigheid en een hint van popcorn. Het fruit houdt zich nog wat op de achtergrond, maar je pikt een frisse toets van citroenzeste en wilde kruiden op. In de mond pakt hij lekker vast: sappig fruit, een speelse zuurgraad, en een volle, romige textuur. Kruidig met een funky edge. Lange, aanhoudende afdronk en zeker nog wat rijpingspotentieel. Meer informatie >Prijs € 36,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 33,00