Verfijn je keuze

Kalfsvlees

Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Uitbundige aroma's van zure kersen, framboosjes, bramen en zwarte peper! Zelfs een vleugje zwarte chocolade en gebakken spek... Rijpe ragfijne tannines geven de wijn zijn ruggengraat. Gul kersenfruit en ander rood en zwart fruit, peperige toetsen en frisse zuren wisselen elkaar af. Wat een sappigheid en elegantie. Puur fris drinkplezier! Deze cuvée heeft het allemaal. Cheers op de zomer! Meer informatie >
    Prijs € 19,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 18,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©