Verfijn je keuze

White - Rich white - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Vaillons is één van de grootste premier cru wijngaarden van Chablis en heeft door zijn ligging op de linkeroever meer verfijnde aroma's en smaken dan aan de andere kant van de vallei.Deze loepzuivere Chablis heeft zacht exotisch fruit in de neus en een opvallend mineraal karakter. In de mond een perfecte balans tussen kracht, zuren, en elegant fruit. Een schoolvoorbeeld van Chablis! Meer informatie >
    Prijs € 34,00 Member prijs Bespaar € 4,05 € 29,95
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©