Verfijn je keuze

Rundsvlees

Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. De Givry 1er Cru “La Grande Berge” is afkomstig van een wijngaard gelegen op 230 meter hoogte. Deze wijn, gemaakt van 100% Pinot Noir, levert een prachtig evenwicht tussen fruitige nuances en een intens karakter, dat voortkomt uit de zorgvuldige houtrijping. Een zeer toegankelijke wijn, perfect om te genieten op een koude winteravond, maar ook een verfrissende keuze is op zwoele zomeravonden. Meer informatie >
    Prijs € 47,00 Member prijs Bespaar € 5,00 € 42,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©