Verfijn je keuze
Kalfsvlees
Karakter is één van de belangrijkste dingen waarop je moet letten tijdens het combineren van wijn en kalfsvlees. De lekkerste combinatie krijg je als dit overeenkomt met elkaar. Met kalfsvlees kun je veel kanten op qua bereiding. Denk maar aan een vitello tonnato, wat een licht karakter heeft, en een frisse witte wijn goed bij past. Een stoofgerecht is stevig en vraagt om een fijne rode wijn. Bij kalfsvlees kun je dan ook wit, rosé of rode wijn serveren, zolang het karakter maar overeenkomt.
- Vincent & Jean-Pierre Charton Mercurey 'Vieilles Vignes' 2021 Frankrijk|Bourgogne|MercureyEen wijn die pure vreugde uitstraalt, boordevol fruitige smaken zoals zwarte bessen, zure kersen en frambozen. In de mond is de wijn soepel en charmant, met delicate tannines die de afdronk elegant ondersteunen en de wijn zijn karakter en authenticiteit verlenen. Perfect voor een gezellige avond of bij een lichte maaltijd, deze wijn nodigt uit tot genieten. Meer informatie >Prijs € 42,00 Member prijs Bespaar € 4,00 € 38,00