Verfijn je keuze
Schelp- en schaaldieren
De heerlijke ziltige smaak van oesters of zoetige indruk van kreeft verdienen mooie, minerale wijnen. De eerste wijnen waar vaak aan gedacht worden zijn Chablis, Champagne of Muscadet, maar er zijn zoveel meer opties. Zeker als we cool climate denken! Zo mogen we ook de Belgische toppers niet vergeten. De heerlijke frisheid en fijne minerale ondertoon van witte Belgische wijnen, proeven alsof ze gemaakt zijn om te combineren met schelp- en schaaldieren.
- Champagne AR Lenoble 'Les Aventures' Blanc de Blancs Grand Cru 'Quintessence de Chouilly' NV Frankrijk|Champagne|Chouilly
Het paradepaardje van AR Lenoble, afkomstig van het Grand Cru perceel 'Les Aventures' in Chouilly, gelegen in de Côte des Blancs. Deze Champagne wordt gemaakt van zorgvuldig geselecteerde topjaren 2008, 2009 en 2012 vanwege hun complementaire eigenschappen. +10 jaar 'sur lattes', eiken vaten en de late release zorgen voor complexiteit, lengte en gewicht. De afdronk is lang, krachtig maar tegelijkertijd fris en luchtig.
Meer informatie >Prijs € 135,00 Member prijs Bespaar € 15,00 € 120,00