Verfijn je keuze
Oosterse keuken
Oosters eten staat gelijk aan vele uitgesproken kruiden. Hierbij laat je zware wijnen best links liggen. Zo lang het gerecht niet te pittig is, zijn witte wijnen met hogere zuren over het algemeen de beste combi’s. Ook wijnen met een aromatisch karakter kunnen de aanwezige kruidigheid zeker de baas.
- half bottleChampagne Henri Giraud MV2017 Millésimé 'Grand Cru' DEMI NV Frankrijk|Champagne|AÿChampagne kan groots zijn! Deze Multi Vintage haalt zijn kracht uit krokant 2017 Pinot Noir fruit. De neus is intens met tijm, rijpe peer en gedroogde bloemen gecomplementeerd met een vleugje peper en cacao. De opvoeding in barriques en de lange sur lattes periode zorgen voor aroma’s van toast en brioche. Het mondgevoel is luxueus. Dens fruit, zinderende spanning, lengte, complexiteit. Hij heeft het allemaal! Meer informatie >Prijs € 125,00 Member prijs Bespaar € 13,00 € 112,00
- Champagne Henri Giraud Argonne 2015 Millésimé 'Grand Cru' NV Frankrijk|Champagne|AÿDeze exclusieve cuvée van Henri Giraud ziet er niet alleen luxueus uit, hij maakt het ook helemaal waar in het glas. De aroma's van toast en fijne brioche zijn betoverend. De explosie van bubbels en de textuur zijn zijdezacht. Kortom, niets dan lof voor deze parel die het allemaal heeft! Meer informatie >Prijs € 570,00 Member prijs Bespaar € 55,00 € 515,00Niet meer in voorraad