Verfijn je keuze

Biologisch - Wild

Wild kan je in twee groepen verdelen: klein en groot wild. Onder klein wild vallen bijvoorbeeld fazant en wilde eend. Deze wildgerechten kunnen perfect gecombineerd worden met elegante witte of lichte rode wijnen. Onder het grote wild vallen hert, ree en zwijn. Deze gerechten doen het fantastisch samen met stevig en smaakvol rood. Er is een leidraad om het makkelijker te maken: rode wijn past goed bij rood wild zoals hert en eend. Witte wijn past beter bij wit wild zoals konijn en fazant.

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Intense, diep granaatrode kleur en een aromaboeket van voornamelijk donker fruit, zoals zwarte kersen en bramen. Deze Anjou Villages 'Les Oiselles' combineert gul fruitplezier met cool climate zuren en een tanninerijke structuur met als resultaat pure Cabernet Sauvignon. Voor volledige ontplooiing best karaferen. Meer informatie >
    Prijs € 14,95 Member prijs Bespaar € 1,00 € 13,95
    Niet meer in voorraad
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©