Verfijn je keuze

Aromatic white - Mijlpalen om te vieren - Witte vis

Witvissen zijn vaak magere vissen. Denk hierbij aan kabeljauw, tong of dorade. Qua smaak zijn ze licht en fris, daarom vragen ze om wijnen met meer frisse zuren zoals een Sauvignon Blanc uit Touraine of een Chardonnay zonder te veel hout. Het is belangrijk om te kijken naar hoe je een witvis bereidt. Een vis die wordt gebakken in veel boter vraagt natuurlijk om meer rondeur dan een vis die “en papillotte” klaar wordt gemaakt. In beide gevallen zijn er cool climate wijnen die matchen!

1 product

Van hoog naar laag sorteren
  1. Cuvée Riquette, genoemd naar de overgrootvader van de wijnmakers, heeft een complex boeket van pompelmoes, mandarijn en limoen met elegante, florale toetsen. De frisheid en mineraliteit primeren in de neus. In de mond proeven we pittig citrusfruit met aanwezige maar elegante zuren. Rijke wijn met een lange afdronk. Laat die oesters maar komen! Meer informatie >
    Prijs € 21,00 Member prijs Bespaar € 3,00 € 18,00
per pagina
Copyright Vinetiq 2021 ©