Verfijn je keuze
Rode Wijn - Powerful red - Rundsvlees
Met rundvlees kan je veel wijnen combineren. Het antwoord op de vraag “Hoe maak je het vlees klaar?” geeft de doorslag tot de juiste keuze in wine pairing. Warme gerechten met rundvlees, zoals bijvoorbeeld een gebakken entrecôte of runderlappen, hebben een rode wijn nodig met ietwat meer tannine. Koude gerechten gaan dan weer beter samen met een lichtere rode wijn, maar soms past zelfs een kruidige rosé of moezelwijn mooi bij lichte rundvlees gerechten.
- Domaine Mérieau 'Les Grands Champs' Cabernet Franc 2022 Frankrijk|Loire|TouraineCabernet Franc is zo'n onderschatte druif! Ze levert nochtans erg elegante wijnen op, zoals dit pareltje van Mérieau. Frisse framboosjes en rijpe bosaardbeitjes vergezeld van bramen en potloodslijpsel doen je al goesting krijgen in die eerste slok. En die stelt niet teleur! Veel nuance met klein rood fruit, frisse zuren en verfijnde tannines die de wijn een mooie toekomst schenken. Meer informatie >Prijs € 15,95 Member prijs Bespaar € 2,00 € 13,95